Weegschalen

Categorie Weegschalen

4 artikel(en)

per pagina

 • Omron BF511 Body Composition Monitor

  De Omron BF-511 is de meest uitgebreide Body Composition Monitor met als bijzondere eigenschap dat deze diagnoseweegschaal het vetpercentage bij personen vanaf zes jaar gemeten kan worden. Het vetpercentage wordt bepaald aan de hand van de bio-elektrische impedantie waarbij via acht sensoren een zwakke stroom door het gehele lichaam wordt gestuurd. De weegschaal Omron BF511 meet gewicht, vetpercentage, visceraal vet en skeletspiermassa. Op basis van uw profiel en meetresulaten berekent deze slimme weegschaal ook nog eens uw minimale caloriebehoefte in rust (BMR). Op dit topmodel krijgt u drie jaar garantie.

  Meer info
 • Gezinsweegschaal Omron BF511 Turquoise

  De Omron BF511 is de meest uitgebreide Body Composition Monitor met als bijzondere eigenschap dat het vetpercentage en BMI van een kind vanaf zes jaar gemeten kan worden. Zeker bij kinderen is het van groot belang om te weten hoe de lichaamsverhoudingen tussen skelet, spier/vochtmassa en vet zijn. Het vetpercentage wordt bepaald aan de hand van de bio-elektrische impedantie waarbij via acht sensoren een zwakke stroom door het gehele lichaam wordt gestuurd. De Omron BF511 meet naast gewicht, het percentage lichaamsvet, visceraal vet en skeletspiermassa. Op basis van de meetresultaten is de Omron BF511 in staat om het specifieke rust metabolisme te berekenen. Dit geeft aan wat de minimale caloriebehoefte per dag is. Op dit topmodel krijgt u drie jaar garantie.

  Meer info
 • Body Composition Monitor Omron BF212

  De Omron BF212 is een stijlvolle en compacte weegschaal met een breed sta-oppervlak. Naast het wegen tot 150 kg wordt door middel van het klinisch gevalideerde Omron 4 sensoren systeem BMI en vetpercentage gemeten. De Body Composition Monitor Omron BF212 is bedoeld voor thuisgebruik en helpt bij het bepalen van een gezond gewicht in uw persoonlijke situatie. De Omron BF212 heeft een geheugen voor vier verschillende personen.

  Meer info
 • Personenweegschaal Beurer BG13

  De personenweegschaal Beurer BG13 is een fraaie weegschaal gemaakt van glas. Naast het moderne design beschikt de Beurer BG13 over een aantal extra meetfuncties waaronder het meten van BMI, vetpercentage en spiermassa. De 4 electroden zijn van geborsteld roestvrij staal. Kortom een complete praktische weegschaal die zeker niet zal misstaan in uw badkamer.

  Meer info

4 artikel(en)

per pagina