Hartslagmeters

Categorie Hartslagmeters

3 artikel(en)

per pagina

 • Beurer PO 40 Pulse-oximeter

  De zuurstofverzadiging geeft aan hoeveel procent van de hemoglobine in het arteriële bloed verzadigd is met zuurstof. Daarom is het een belangrijke graadmeter voor het beoordelen van de ademhalingsfunctie. Bij het meten maakt de Beurer PO 40 pulse-oximeter hiervoor gebruik van twee lichtstralen met een verschillende golflengte. Deze lichtstralen komen aan de binnenzijde van de behuizing op de in de Beurer PO 40 pulse-oximeter geplaatste vinger neer. Een lage zuurstofverzadigingswaarde wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door aandoeningen (astma, hartfalen, aandoeningen van het ademhalingsstelsel enz.). De Beurer PO 40 pulse-oximeter is daarom met name geschikt voor risicopatiënten (zoals astmatici en personen met hartaandoeningen), maar ook voor sporters en gezonde personen die zich vaak op grote hoogten bevinden (zoals bergbeklimmers, skiërs of hobbypiloten).

  Meer info
 • Beurer PM26 Hartslagmeter

  Sportief model hartslagmeter van de Beurer. Houd de hartslag binnen de veilige grens tijdens uw cardiotraining. De PM 26 hartslagmeter met borstband geeft een nauwkeurige aanduiding van de gemiddelde en maximale hartslag. Het apparaatje heeft een verlicht display, een timer en zelf instelbare trainingszones. Op dit product krijgt u drie jaar garantie.

  Meer info
 • Hardloopsensor Beurer Speedbox 2

  De Speedbox 2 is aan te sluiten op de topmodellen hartslagmeters van Beurer zoals de hartslagmeter Beurer PM90 en hartslagmeter Beurer PM70. Er vindt een digitale gegevensoverdracht plaats en de Speedbox 2 heeft een lange batterijduur tot wel 200 uur training. U kunt de speedbox 2 eenvoudig en veilig bevestigen zonder dat u de veter hoeft los te maken. Erg handig als u traint in gebieden zonder GPS!

  Meer info

3 artikel(en)

per pagina