Bloeddrukmeters

Beurer en Omron bloeddrukmeters

13 artikel(en)

per pagina

 • Omron M7 Intelli IT Bloeddrukmeter

  Omron M7 Intelli IT is het allernieuwste model bloeddrukmeter van Omron. De Omron M7 Intelli IT wordt op de Omron website als hun meest geavanceerd model betiteld. Het verkeerd omleggen van het manchet veroorzaakt bij veel mensen foutieve metingen, Omron tracht steeds meer controle mechanismen in hun bloeddrukmeters te verwerken om dit te voorkomen. De Omron M7 Intelli IT biedt de nieuwste innovatie qua nauwkeurigheid: de Intelliwrap manchet. Bij de Omron M7 Intelli IT is het haast onmogelijk om de machet onjuist om te leggen omdat de Omron Intelli Wrap manchet metingen mogelijk maakt, in tegenstelling tot veel andere manchetten, over de volledige 360 graden van de omtrek van de bovenarm. In combinatie met de Omron smartphone app kunt u de gemeten waarden uploaden voor verdere analyses. Verder heeft de Omron M7 Intelli IT de bewezen technieken van vorige generatie bloeddrukmeters aan boord waardoor dit waarlijk het meest geavanceerd model van Omron is.

  Meer info
 • Omron M3 Comfort bloeddrukmeter

  De Omron M3 is al reeds benoemd door de Consumentenbond als "Beste Koop" maar daar bovenop blijft fabrikant Omron de M3 verder ontwikkelen. Zo bestaan er nu 3 versies van de Omron M3. Allereerst is er de standaard Omron M3 die door de consumentbond als "beste koop" werd benoemd, verder is er nu ook een Omron M3 versie die op de PC is aan te sluiten genaamd: Omron M3 IT. Als laatste toevoeging tot de Omron M3 collectie is de Omron M3 Comfort, deze heeft als onderscheidend element dat deze wordt geleverd met de Intelli Wrap manchet,  de Omron Intelli Wrap manchet maakt metingen mogelijk, in tegenstelling tot veel andere manchetten, over de volledige 360 graden van de omtrek van de bovenarm, daarmee wordt het foutief aanbrengen van de manchet bijna onmogelijk en bent u zeker dat u juist meet.

  Meer info
 • Bloeddrukmeter Omron M2

  De nieuwe Omron M2 Bloeddrukmeter is de opvolger van de Omron M2 Basic en de Omron M2 Classic. De nieuwe M2 bloeddrukmeter blijft een zeer betaalbare bloeddrukmeter die qua metingen niet onder doet voor duurdere modellen. De nieuwe Omron M2 bloeddrukmeter is net iets beter uitgerust dan de voorgaande Omron M2 Classic en heeft dan ook 30 geheugenplaatsen. De nieuwe Omron M2 bloeddrukmeter blijft eenvoudig te bedienen met één knop. De M2 bloeddrukmeter wordt geleverd met een medium manchetformaat. De Omron M2 Bloeddrukmeter is een populaire keuze onder gezondheidszorg professionals en individu.

  Meer info
 • Bloeddrukmeter Omron M3

  De Omron M3 bloeddrukmeter is een klinisch gevalideerde bovenarm bloeddrukmeter en werkt volautomatisch.Dit twee-persoons model biedt alles voor een comfortabele en snelle meting van uw actuele bloeddruk. Het gepatenteerde meetsysteem Intellisense meet uw bloeddruk reeds tijdens het oppompen. U kunt tot 2 maal 60 metingen inclusief de datum en de tijd opslaan in het geheugen. Een gemiddelde van 3 metingen in tien minuten kan worden getoond. Kortom alles wat u als gebruiker nodig heeft om uw bloeddruk verantwoord op te meten.

  Meer info
 • Bloeddrukmeter Omron M6 Comfort

  De Omron M6 Comfort (HEM-7321-E) biedt twee geheugenplaatsen (A+B) voor 100 metingen en een speciale medium/large manchet voor een bovenarmomvang van 22-42 cm. De Omron M6 Comfort bloeddrukmeter is volautomatisch  en behoort tot de topmodellen van Omron. Deze door de Hartstichting aanbevolen bloeddrukmeter is geschikt voor thuisgebruik en voor professioneel gebruik. Dit model is klinisch gevalideerd door medici en voldoet aan de strenge norm van het DABL instituut en de WHO richtlijnen voor het meten van bloeddruk.

  Met de Omron M6 Comfort kiest u één van de beste bloeddrukmeters voor thuisgebruik van dit moment. Dit nieuwe model is uitgerust met vele extra's die het meten nauwkeuriger maken. Daarnaast bevat deze bovenarm bloeddrukmeter verschillende indicatoren die een veilige en betrouwbare meting van de bloeddruk waarborgen. Dit zijn onder andere de indicator voor onregelmatige hartslag, manchetcontrole en gemiddelde over drie metingen. Bij de Omron M6 Comfort zit een Nederlandstalige handleiding en krijgt u drie jaar garantie.

  Meer info
 • Omron M3 IT Bloeddrukmeter met PC-connectie

  De Omron M3 IT bloeddrukmeter is een volautomatische bovenarmbloeddrukmeter met de mogelijkheid om de bloeddrukmeter met de computer te verbinden. De Omron M3 IT bloeddrukmeter, uit de nieuwe serie bloeddrukmeters van Omron, is uitgerust met veel slimme indicatoren die u meer vertellen dan alleen uw bloeddruk. De Omron M3 IT bloeddrukmeter kan metingen opslaan in het geheugen van twee personen en wordt geleverd met een eenvoudig aan te leggen manchet geschikt voor een armomtrek van 22-42 cm. Verder heeft de Omron M3 IT een USB aansluiting zodat u de metingen kunt overbrengen naar de computer om een grafisch overzicht te krijgen over een bepaalde periode. U krijgt 3 jaar garantie op de Omron M3 IT!

  Easy Cuff Omron M3 it bloeddrukmetermanchetcontrole omron m3 it bloeddrukmeterlichaamsbeweging indicator omron m3 it bloeddrukmeteronregelmatige hartslagcontrole omron m3 it bloeddrukmeterDuo geheugen nieuwe omron m3 IT bloeddrukmetergemiddelde drie metingen nieuwe omron m3 IT bloeddrukmeteromron bloeddrukmeter usbOmron BI linkautomatische uitschakeling nieuwe omron m3 IT

  Meer info
 • Bloeddrukmeter Omron IC-10

  De Omron IC-10 is een volautomatische bloeddrukmeter met diverse nieuwe en innovatieve eigenschappen. De meter biedt de mogelijkheid een ochtendpiek te herkennen, een belangrijke risicofactor voor de gezondheid. De Omron IC-10 is voorzien van een handig opbergvak voor het manchet. Het manchet is geschikt voor een armomtrek van 22-42 cm. De gratis meegeleverde batterijen zijn goed voor ongeveer 1200 metingen. Op dit product krijgt u drie jaar garantie.

  > Meer info
 • Bloeddrukmeter Omron MIT Elite

  De Omron MIT Elite bloeddrukmeter onderscheidt zich door zijn eenvoud en compacte formaat.  Deze bovenarm bloeddrukmeter is zeer betrouwbaar. Bij de bloeddrukmeter wordt een handige opbergmap meegeleverd waardoor u de bloeddrukmeter overal naar toe mee kunt nemen. Dit model is dan ook populair bij artsen en verplegers.

  Bloeddrukmeter MIT Elite specifiek getest door het DABL instituut en geschikt bevonden voor bloeddrukmetingen bij zwangere vrouwen.

  Omron MIT Elite_Zwangere vrouwen

  Meer info
 • Polsbloeddrukmeter Omron RS3

  Polsbloeddrukmeter Omron RS3 is een nauwkeurige en betrouwbare meter. Het handzame apparaat bevat slimme technieken die ervoor zorgen dat het meten van de bloeddruk via de pols eenvoudig en betrouwbaar wordt. De juiste houding en de arm stil houden is belangrijk bij polsbloeddrukmeting. De indicatoren op het duidelijke display geven aan wanneer de polsbloeddrukmeter op de juiste manier bevestigd is. Op dit klinisch gevalideerde model krijgt u drie jaar garantie.

  Meer info
 • Polsbloeddrukmeter Omron RS6

  Nieuwe generatie bloeddrukmeter: mobiel, stil, snel en geavanceerd! De Omron RS6 is een recente bloeddrukmeter van Omron en meet betrouwbaar. Deze draagbare bloeddrukmeter is zeer modern. Met zijn extra dun ontwerp en stille werking maakt de RS6 het erg makkelijk om mee te nemen en overal te gebruiken. Ondanks het compacte formaat zit de RS6 vol met geavanceerde functies, waaronder een onregelmatige hartslag detectie en bewegingsdetectie. Al met al is het perfect voor de actieve persoon die altijd onderweg is en de meest betrouwbare polsbloeddrukmeter wil bezitten.

  Meer info
 • Bloeddrukmeter Beurer BM58 met touchscreen

  De BM58 bovenarmbloeddrukmeter heeft een gebruikersvriendelijk touchscreen en duidelijk display. Deze bloeddrukmeter is zeer geschikt voor het huis meten van de bloedduk. Deze meter slaat automatisch 60 metingen met datum en tijd op. Ook kunt u een gemiddelde laten berekenen van gemeten waarden in de ochtend en in de avond. De BM58 heeft een geheugen voor 2 gebruikers. Op dit product krijgt u twee jaar garantie.

  Meer info
 • Omron universele adapter

  De Omron universele adapter kunt u aansluiten op uw Omron bloeddrukmeter. Deze adapter is geschikt voor al onze bovenarm bloeddrukmeters in onze webinkel met uitzondering van de Omron MIT Elite en Omron MIT Elite Plus. Bespaar batterijen door dit accessoire voordelig bij te bestellen. Meer info
 • Omron bloeddrukmeter Manchet Easy Cuff

  Is uw standaard meegeleverde manchet aan vervanging toe of stuk? Geen probleem. Deze manchet is los verkrijgbaar en kunt u in onze webwinkel bestellen. Ook als u een extra manchet wilt om wat voor reden dan ook dan is biedt dit losse manchet uitkomst. Let er op dat dit manchet alleen past op de volgende typen Omron bloeddrukmeter:

  - Omron M3
  - Omron M3IT
  - Omron M6AC

  Meer info

13 artikel(en)

per pagina